Rychlý kontakt

Prodejna v Domažlicích
icon_widget_image Pondělí až pátek 7.30 - 16.00 hod. Víkend zavřeno. icon_widget_image Havlíčkova 6 344 01 Domažlice icon_widget_image +420 379 722 966 +420 602 194 247 icon_widget_image obchod@dsp-market.cz domazlice@dsp-market.cz

Otevřeno máme

Profi oděvy Domažlice

  • pondělí až pátek 8.00 – 16.30 hodin
  • v sobotu dočasně zavřeno

Stavebniny a půjčovna nářadí Kdyně

  • pondělí až pátek 7.30 – 16.00 hodin
  • sobota 7.30 – 11.30 hodin

Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ A ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ

Vážení zákazníci,

naše společnost přistupuje k ochraně osobních údajů velmi odpovědně a v rámci toho chceme zajistit, abyste se při návštěvě našich webových stránek cítili bezpečně. Tyto zásady ochrany osobních údajů mají za cíl vás informovat o způsobech zpracování vašich osobních údajů a dále      o vašich právech a našich povinnostech správce osobních údajů.

DSP-MARKET s.r.o.

25213725       

CZ 25213725

Nádražní 678, 345 06 KDYNĚ

Spisová značka oddíl C vložka 9236 vedeno u Krajského soudu v Plzni

Jsme plátci DPH a ceny v E-shopu jsou uvedeny včetně DPH.

Pro prodej zboží prostřednictví online obchodu internetové adresy: www.dsp-market.cz

(dále jen „prodávající“)

  1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
  2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a další vyplněné osobní údaje (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).
  3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu.
  4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
  5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.
  6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.
  8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (v čl. o ochraně osobních údajů a zasílání obchodních sdělení 5.) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
  9. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
  10. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
  11. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
  12. Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na elektronickou adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.